Definitieve laserontharing

Waarom kiezen voor laserontharing?

​Definitieve laserontharing is de beste en meest pijnloze manier om lichaamshaar op vervelende plaatsen definitief te verwijderen.

Bij Het Laserkabinet kunnen zowel mannen als vrouwen terecht voor een nauwkeurige en doeltreffende laserontharing met state-of-the-art lasers.

Hoe verloopt een behandeling?

De laserverpleegkundige geeft je alle belangrijke informatie mee en voert de behandeling volledig privé uit (zonder andere personen dus).

​Op het te laseren lichaamsdeel brengen ze vooraf een coolgel aan. De huid wordt best door jezelf thuis grondig geschoren de dag voordien of juist voor de behandeling. De laser zal afhankelijk van je haar/huidskleur worden ingesteld. De gekoelde lasertip zal op de huid worden geplaatst. Het laserlicht vanuit de diode doet zijn werking om het haarzakje definitief te verwijderen. Dit voelt aan alsof er kleine prikjes gegeven worden.

Er zal een koelcompres op de behandelde oppervlakte worden gelegd na de laserbehandeling omdat de laserbehandeling ondanks de koeling van de lasertip toch wel wat warmte afgeeft aan de huid. Als laatste zal er Flamigel aangebracht worden om te huid te verzachten. 

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de pigmentatie (melanine) van de haren, alsook het huidtype. Dit wordt met je besproken tijdens een eerste (test)behandeling.

Omdat het haar een ontwikkelingscyclus doorloopt, zijn er meerdere behandelingen nodig. De haren in de groeifase (anagene fase) zijn enkel gevoelig voor de definitieve ontharing.

Voor optimaal resultaat zijn er, afhankelijk van de te ontharen zone, gemiddeld 6 à 10 behandelingen nodig. Tussen elke behandeling is een periode van 6 weken tot 8 weken nodig om de haren van de rustfase naar de groeifase te doen overgaan. 

Prijzen

Prijs per behandeling (vrouwen)
Bikini €140
Oksels €120
Onderbenen €240
Volledige benen €380
Bovenlip €70
Kin €80
Kin & bovenlip €140
Tussen wenkbrauwen €50
Buik €125
Tepelhof €60
Armen €200
Bilnaad €100
Prijs per behandeling (mannen)
Schouders €200
Oksels €120
Rug zonder schouders €300
Baard €210
Buik €200
Borst €300
Nek €90
Hals €90
Tussen wenkbrauwen €50
Schaamstreek €180
Armen €200
Bilnaad €100

Gerelateerd